MENY
Norwegian (Bokmål) 
Om OSS
Purblu Ice Company AS ble etablert i 2015 med mål om å bli den ledende produsenten av isbiter i fast og knust form til det skandinaviske og europeiske markedet. Våre kunder er industrivirksomheter, dagligvare og festivaler.
 

Markedet for isbiter i fast og knust form er økende i hele Europa, og våre kunder er derfor avhengig av en solid, trygg og forutsigbar partner med fokus på kvalitet, konkurransedyktige priser, høy kapasitet og en god logistikk. 
Med markedets mest moderne og effektive isfabrikk beliggende på Borg Havn i Fredrikstad, Norge, og et nært samarbeid med Glacio Cold Chain Logistics Partners har vi tilgang på de beste fryselagrene med nærhet til markedet. Dette sikrer at våre isprodukter alltid holder riktig temperatur fra produksjon, via lager og ut til butikk eller sluttkunde.


En av Europas største isbitmaskiner
Purblu Ice Company AS produserer isbiter og knust is til industri, dagligvare og festivalmarkedet med høye krav til kvalitet og leveringspresisjon. Produksjonsprosessen følges derfor nøye gjennom hele løpet med jevnlige vannprøver for å sikre en høyest mulig kvalitet. Som produsent av matvarer er vår produksjon underlagt myndighetenes krav til matproduksjon. Men i tillegg er vår isbitmaskin CE-godkjent, noe som understreker at vi tar sikkerhet på største alvor. 
Vår produksjon og pakkelinje har enorm kapasitet og kan imøtekomme enhver forespørsel. Vår nyutviklede og moderne isbitmaskin er 8 meter høy og en av Europas største. Hvert 20 minutt blir det produsert 600 kg is og den totale kapasiteten per døgn er på hele 43 tonn.


img 0600

Gjennom innovative løsninger har selskapet utviklet en effektiv linje som både sorterer bort dårlig is samt tørker isen før ferdig produkt pakkes og distribueres til fryselageret. Dette gjør at isen ikke klumper seg sammen og det blir minimalt med snøkrystaller inne i posene.
I løpet av en produksjonsdag sorterer vi vekk mye is kun for at kundene skal få den beste isen på markedet.
Selskapet har produksjonslokaler i samme bygg som fryselageret og bidrar til at produktet alltid holder en høy standard med kontinuerlig -22 grader


fryselager %e2%80%93 1
Lager og logistikk

For trygg og effektiv lager-, logistikk- og distribusjon, samarbeider vi med Glacio Cold Chain Logistics i Norge, som gjennom sin eier Arcus Infrastructure Partner inngår i Constellation Cold Logistics  – en felles plattform for europeiske markedsledende fryselagre og logistikkvirksomheter. Samarbeidet er avgjørende for å levere trygghet, forutsigbarhet og kvalitet fra produksjon til sluttkunde til store og mangfoldige matvareprodusenter, grossister og detaljister over hele Europa.
For tiden finnes Constellation Cold Logistics i fem europeiske land og har femten lagre med over 370 000 palleplasser.


purblue brand
Et annerledes merkevare

PurBlu Norwegian Ice Cubes skiller seg ut i markedet med sitt særegne design med en jente og en gutt som nyter en kald drikke nedkjølt av isbiter fra PurBlu. I stor kontrast til våre konkurrenter, som i hovedsak har en produktorientert branding, har vi valgt å skape vår egenart ved å sette brukeren i sentrum for alt vi gjør. 

Vi har som mål å bli det mest kjente og best likte merkevare for isbiter og knust is av privatpersoner og festivalarrangører i Europa.

All vår emballasje, våre frysebokser og vårt markedsmateriell har tre sentrale merkevarekoder: Vår logo, våre to blåfarger og våre maskoter.